Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2008 03:11 - Жените искат...
Автор: tribalero Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3523 Коментари: 8 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо една жена винаги иска тя да контролира ? Тя да е каруцаря. Защо, ако не си на 100% "влюбен" в нея, ако не й пращаш смс-и със съдържание повтаряйки думите си преди малко, ако не й го повтаряш всеки ден, ако не й го доказваш всеки удобен случай, ако на моменти я пренебрегнеш, ако покажеш само най-малкия признак на безразличие в чувствата си към нея - тя започва да се съмнява. Защо трябва да съм като безмозъчно зомби за да го докажа, защо трябва любовта да е като във филмите - чиста, девствена и вечна, защо трябва само и единствено едно име да има в телефонния ми указател, защо трябва винаги да си вдигам телефона, когато тя звъни ?
Жените се стремят към пълен контрол. Загубят ли го дори за момент, те изпадат в паника. Паниката е страшно нещо. "Жена в паника" - трябва да измислят такъв филм на ужасите.
Жената иска да командва. Тя иска да чуе това, което си мисли в момента. Даже съм готов да се хвана на бас, че в частите от секундата преди да изречем нашето признание тя си ги изрича на ум, сякаш ни суфлира телепатично. Може би не винаги, но в онези моменти когато се чувства най-сигурна в разкритието си и чака нашето самопризнание.
Жените искат подчинение. Те не искат от нас да мислим. Те знаят, че някъде там има някоя по-красива, по-можеща въобще "по-" от нея и е въпрос на време да я намерим, ако започнем да се замисляме. Кажем ли че изглеждат дебели в тези дънки, те веднага си помислят че сме харесали някоя слаба. Или че винаги сме харесвали слаби. Те не искат нащо мнение, те искат нащо потвърждение на тяхното мнение.
Жената иска внимание. Тя обожава вниманието. Тя иска да се дави във варели преливащи от внимание. Да плува в море от внимание и вълните да я блъскат в лицето. Не го ли получи от един, ще го получи от друг. Въпрос на време и находчивост. Онова "колкото повече режеш едно момиче, толкова повече то бяга след теб" е мъжка заблуда. Тя просто проверява кога ще получи своето внимание, сега или по-късно.
Жените искат кученца. Малки кученца, които да ги следват. На които не са им порастнали още зъбите за да могат сами да ядат и затова трябва да сучат от циците им. Те искат ти да си зависим от тях. Да сучиш само от тях. Другите цици не струват, техните са най-едри и сочни.
Не съм женомразец, напротив обожавам жените. Само женски цици искам да суча. Просто мрязя, когато няма доверие.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stone - мой човек
08.07.2008 10:37
взел си да разбираш, ама не си разбрал съвсем жените.
да, искат внимание, обожават го и имат нужда от него. но не уважават този, който им го дава. в момента, в който почнеш да изпълняваш всичките им прищевки, да не ти цитирам другите неща там за смс-ите, смятай че тази жена никога няма да те държи на висота.
за да се влюби в някого, той трябва да е по-силната фигура. мъжествен, малко недостъпен, и в никой случай куче на каишка.
да, възможно е да намериш жена и ако си такъв. доста жени си вземат такива мъже, но то е за да имат някой до себе си, който да им плаща сметките. не се учудвай, ако я завариш да се чука с някого, зад гърба ти - то е само въпрос на време.
цитирай
2. felis - хах..
08.07.2008 14:31
Ммм, за някои неща бъркаш, но както виждам Стоун вече те е поправил.

Колко криво ми стана като го прочетох. В думите ти има истина (като изключим частта с кученцето).

Женската ни психика е толкова отвратителна и извратена, пречупваме всичко през някакъв женски калейдоскоп и то тотално губи форма, цвят, променяме го, за да изглежда по-мелодраматично, за да има за какво да циврим, за да обвиняваме "тезни гнусни свине, мъжете" за всичко. Едно "коте, имам работа" може да бъда разбрано като "вече не те обичам и не ми се занимава с теб". И тука се почват едни драми - ред сълзи, ред сополи, отчаяни смс-и и т.н. Просто жените правят грешката да търсят скрит смисъл във всяка дума. Е, по дяволите, не винаги има скрит подтекст, понякога нещата са буквални, простички.
А ние усложняваме всичко с глупостите си - емоции, чувства, обсебване (да, това, за което ти говориш, е точно обсебване), не ви оставяме дори да си дишате спокойно. Все ви напъваме за нещо, все ви тормозим, товарим.

Бахти, отвращавам се чак като си помисля... последната половин година осъзнах някои важни неща и сега всячески се опитвам да се променя.
Трудно е.
цитирай
3. totenlicht - абе то доверието е странно животно. ...
08.07.2008 16:28
абе то доверието е странно животно.. лесно изчезва..
ти от внимание не се ли нуждаеш?
цитирай
4. tribalero - аз..
08.07.2008 19:52
достатъчно съм интересен на самия себе си, така че няма да изпадна в депресия, ако никой не ме харесва :)
само да уточня, описал съм част от жените. не слагам всички под общ знаменател. забравих да го спомена.
цитирай
5. felis - tribalero,
09.07.2008 00:09
някои от описаните неща са характерни за всички жени според мен.

Всяка жена периодично се филмира без реална причина за това.

цитирай
6. анонимен - xaxa
09.07.2008 01:43
mujete stavat samo za ebane i da ti daat kinti na avanta ni6to drygo niama perfekten sred teia su6tstva si4kite sa dolni mizernici dety si mislat 4e sveta im e v krakata a e obratnoto i 6o da pla4eme za tiax kato te mogat da pla4at za nas ;)
цитирай
7. fenris - анонименке
10.07.2008 15:11
един ден ти ще плачеш за някой но той няма да те чуе!
цитирай
8. zeus - Превъзходен пост!
05.08.2008 18:57
истина е:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tribalero
Категория: Лични дневници
Прочетен: 271174
Постинги: 71
Коментари: 198
Гласове: 481
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол