Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2008 16:58 - За кучките и хората
Автор: tribalero Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2961 Коментари: 2 Гласове:
0



От началото на моя втори, ако мога така да го нареча, съзнателен живот, за чийто начало мога да сложа момента в който хормоните ми започнаха да ме тласкат към срещуположния пол и то не за да си играем на пясъчника, забелязох една разновидност в жените. Жените, въобще всички хора не са еднакви, колкото и да се опитват да ни убедят разни реклами на UNICEF или други организации за защита права на човека. С течение на времето успях да забележа в себе си, че и аз имам специална дарба, точно както всеки един има. Имаше моменти, в които си мислех че съм поредния статист във филма наречен Живот, но дойде и момента в който съзрях моята способност. Някой играеха футбол по-добре, други математиката им се отдаваше, трети рисуването...аз...аз умеех да виждам хората в тяхната истинска светлина. Не казвам, че съм единствен, а просто че аз това умея. Докато някои виждаха само външната корица, аз разгръщах страниците и четях между редовете. В момента се опитвам да усъвършенствам това мое умение. Живота е моят стадион и сега аз там провеждам тренировките си. Там играя моята игра, получавам голове, но и аз отбелязвам такива. Сега ще се опитам да направя малка дисекция на една разновидност в жените, която има много противоречива слава в обществото.
КУЧКАТА
Що е то кучката ? Отличителни белези, нрави и поведение. Как да познаем една кучка ? Има ли почва тя в живота ?
Това нарицателно, идващо от наименованието на женското куче, което има за цел да обиди дадена жена, намеквайки й че си няма постоянен партньор, а се навежда пред всеки с работещ полов орган. Защо точно тя е избрана, при положение че не е само кучката от цялата гама на животинския свят, която си няма постянен партньор, не знам. Тук може би някой друг ще може да отговори. Та, това ви стига за въведение и нека сега да излезем от жълтите рамки на Нешънал Джеографик и да навлезем в суровия живот.
Навярно всеки се е срещал с кучка, патил си е от нея или дори в момента е с такава, но не го осъзнава. Няма точен стереотип за една кучка. Тя може да е слаба, дебела, грозна, красива, макар че повечето се среща при по-привлекателните жени. Кучката е начин на поведение, възприятие за ценностите и дори може би и болест. Ако го възприемем за болест, то симптомите са високо самочувствие, мания за център на вниманието, желание за манипулация над слабите, садизъм, алчност. За кучката един не стига, два са малко. Кучката иска да й се повтаря това, което тя мисли за себе си. Тя злоупотребява със свойте дадености. Ако притежава външност, тя я използва за манипулация над хваналите се в мрежата й рибки. Някои кучки възприемат себе си като светици. Наранени души, които са си научили урока и сега раздават отмъщение като самопровъзгласили се рицари на справедливостта. Друг начин на превръщането в кучка, може да е влиянието на друга кучка. ПР-ът на кучките е силен и въздейства върху жертвите с неорентираната си представа за света. Виждайки как една кучка притежава всичко, което иска, върти хора на малкия си пръст оказва една притегателна сила към тези жертви. Не знам доколко хората се стремят да се харесат и да бъдат обичани, но определено има някои хора, които се стремят към точно обратното. За тях бройката хора, които ти завиждат или те ненавиждат са коефициент на успеха им в живота.
Защо ние мъжете харесваме кучки ? Веднъж бях чул едно определение - курва е тази която спи със всички на купона, кучка е тази която спи със всички освен теб. Всеки иска това, което не може да има, затова и докато има някой, който да не му дават ще продължава да иска.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blueskies - трибалеро, донякъде се улучил
17.07.2008 21:28
да, кучката е садистична и самовлюбена, иска да бъде център на вниманието, и - заобикаля се с приятелки, добри момичета, които по никакъв начин не споделят начина й на живот. казвам това като потърпевша от гнусотата на една кучка. ще допълня нещо - кучката е крадла на чужди любови! но това е старо и забравено.
цитирай
2. spasunger - .
19.07.2008 14:23
Абсолютно вярна дисекция на явлението "кучка"! (дисекция в преносния смисъл;) Разбира се има и още много аспекти, които могат да се споменат - да подхвърля само финансовата/меркантилната/материалистичната им мания.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tribalero
Категория: Лични дневници
Прочетен: 271162
Постинги: 71
Коментари: 198
Гласове: 481
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол