Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2008 23:27 - Когато чехълът надвисне...
Автор: tribalero Категория: Забавление   
Прочетен: 3669 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да си мъж не е лесно. Да си останеш мъж, въпреки условията е още по-трудно. Не всеки успява да опази своите топки от хищните женски създания и доста мъже биват кастрирани от техните партньорки. Мъжете, уж трябва да имат тежката дума в дома, те да тръшкат по масата, когато искат нещо и то да им се носи. Имиджът на мъжете, още от появата на човечеството е физическата сила, силовото надмощие. Жените, от тяхна страна, те държат интелекта. Силата да манипулират. Те го правят толкова умело и трудно доловимо и даже най-малката проява на лично мнение, те успяват да обърнат срещу нас. Как да разберем, че вече чехълът е надвиснал над нас ?

1. Искаш разрешение
За всяко твое действие искаш пълномощно от "по-горна инстанция". Изреченията ти започват с "Може ли..." и следват обяснения. Едно обикновено излизане с приятелите на по бира се превръща в защита на курсова работа. Превърнал си се в Ред(Морган Фриймън) от Изкуплението Шоушенк, който не можеше да пусне и капка без да получи разрешение от някой.
2. Страх те е да се прибереш пиян
Дори в този труден момент на трезви мисли, нещо в теб се събужда и започва да те гризе отвътре. Това е страхът. Мисълта, че като се прибереш ще те посрещнат викове, обиди и най-лошото - от два, три до максимум седмица полова суша ! Ти не заслужаваш такова наказание !
3. Личните ти вещи намаляват
Вече ти питаш дали можеш да използваш колата си за да отскочеш до центъра. В хладилника ти вече има повече от три неща. Ергенската ти квартира се е превърнала в семейно огнище. Календарите ти от мъжки списание са заменени с живописни пейзажи, а в кухнята до хладилника има календар с цветя или котки.
4. Загубил си властта над ТВ-то
Телевизорът, това магическо сандъче, което така или иначе използваш само повреме на мачове или наблюдаване на друг спорт, вече не е под твоя власт. Дистанционото, твоя кралски жезъл(добре де, другия ти жезъл), вече е далеч от ръцете ти. Случаите, в които успяваш да гледаш някой мач, са се превърнали в една малка символична победа за теб.
5. Станал си готвач
Ако преди твоя кулинарски връх е бил бъркани яйца, то ти вече преспокойно можеш да приготвиш гала вечеря с предястие, основно ястие и десерт. На теб може и да ти стигат джобовете и дюнерите, но тя иска нещо специално. Следиш готварските предавания и отвреме на време цъкаш с език и си мислиш "Тоз пък, гледай го как реже морковете?!?".
6. Чакаш обаждане, за да може да се обадиш
Не може да звъниш, просто ей така да я чуеш как е, трябва да се съобразиш кога на нея й е удобно да говори. Как даже се осмели да прекъснеш нейната обиколка из магазините ?!? Що за светотатство ? Какво е това своеволие ?
7. Приятелите ти вече не ти се обаждат
Преди се събирахте ако не всяка вечер, то поне веднъж седмично. Чудиш се защо ? Може би е си им отказал вече няколко пъти, защото тя е искала да излезете само двамата или й е било самотно вкъщи и си оставал да й правиш компания. Премахнали са те от листа "пичове" и са те поставили в другия списък с думичка започваща пак с "п".
8. Спрял си да псуваш
Едно време си можел да разплачеш Бойко само с думи, но сега и третокласник може да ти затвори устата. Некултурно било да се псува. Ти да не би да си хванат от гората ?
9. Винаги ти плащаш сметката
"Ти плати тука, пък аз ще ти платя като се приберем в натура." Следващия път като забрави вноската или касата е в почивка, изкарай касовия бон и кажи, че може да ти го осребрят и на други места.
10. Пипаш повече краката й, отколкото...
Това не се отнася за мъжете с фут фетиш. Масажът на крака има своите положителни черти и за двете страни, но когато той се превърне в задължение и по-често от другият вид сближаване...еми и ние се нуждаем от малко стискане отвреме на време на някои части от тялото ни.


Тагове:   надвисне,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monna - Не си под чехъл.
01.08.2008 23:36
Тя само те е моделирала , от любов!
Усмивки!
цитирай
2. rpatel - Това не е мъж под чехъл, а влюбен мъж, ...
02.08.2008 12:02
Това не е мъж под чехъл, а влюбен мъж, който ДОБРОВОЛНО се е оставил да бъде пленен. Мъжъжт под чехъл е в многоооо по-лошо положение. Той става в 6 и докато любимата му още спи блаженно вече е изчистил половината къща, изпрал е, приготвил и е закуската и се приготвя да ходи на пазар, защото не се знае какво ще и се дояде на принцесата тази сутрин. Ами ако поиска ягоди със сметана? След това въпросният мъж отива на работа и се труди усърдно, защото задължително трябва да получи повишение тази година иначе ТЯ ще е много недоволна! След работа бегом вкъщи! Никакви такива като бира с приятели. Тя вече се е върнала от шопшнга и определено е много гладна! Така че, от вратата направо в кухнята. След вечеря следва задължително миене на чинии, ако още не си си купил съдомиална, защото Тя е модерна жена и държи кухнята и цялата й къща да е обзаведена по последна мода, докато господарката гледа 1 547 епизод на любимия си сериал! Следва лягане. И о, забрави за романтични изпълнения! Това ще се случи САМО по неино желание!
Е, това е мъж под чехъл! :-))
цитирай
3. viki11 - Винаги ме е дразнило,
02.08.2008 13:15
че жените са под постоянен тормоз и слугините на една група хора.
Не, не си под чехъл. Днес да не си мързелив е чакащ наготово вече е нормално.
цитирай
4. анонимен - хаха
02.08.2008 16:23
Жена съм и съм в същото положение под чехъл. Понякога дори не знам къде и кое съм объркала и съм на няколкоседмична "полова суша'. Винаги аз трябва с нещо да се съобразявам, кога какво му е удобно и т.н.
цитирай
5. lilliivanova - СМЯХ !!!!!!
03.08.2008 00:22
Надявам се да не си ти потърпевшия !!!! Опитвам се да гласувам два пъти .....ноооооо , не ми позволяват !!! Утре няма да забравя !!!
цитирай
6. sweethell - Е, това е....
13.08.2008 02:31
Успя да ме накараш да се усмихна. Благодаря ти :)
цитирай
7. mariyaiv - ooo, q stiga
15.08.2008 15:41
tiq jeni vie si gi namirate, a puk kakvoto povikalo, takova se obadilo nali znaesh:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tribalero
Категория: Лични дневници
Прочетен: 270725
Постинги: 71
Коментари: 198
Гласове: 481
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол